Restoranti Ynë

Mirë se Vini në Restorantin Tonë

Sallata

Sallat Avokado. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

500L

(Mix gjethesh, Mjeder, Fistiqe, Avokdo -
Dresing Portokall )

Sallat Cezar. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

550L

( Icebarg, Misra, Pomodorini, Buk e thekur, Pule ose karkalec -
Salce cesar)

Sallat Lubjana. . . . . . . . . . . . . . . . . .

600L

(Mix Gjethesh, Lajthi, Fileto Salmoni, Boronice, Dardhe -
Dresing boronice)

Sallate Oktapodi. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

600L

(Rukola, Pomodorini, Mjeder, Oktapod Karpaco -
Dresing limon)

Sallate Burrata. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

500L

(Proshut Crudo, Rukola, Burrata, Mjeder -
Dresing Pesto)

Supat

Supë Peshku. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

350L

Supë Sezonale. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

300L

Supë Pule. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

300L

Antipastë e Ftohtë

Karpaco Salmoni. . . . . . . . . . . . . . . . . .

1200L

(Salmon i Marinuar me Vaj Ulliri dhe Limon)

Antipastë Lubjana. . . . . . . . . . . . . . . . .

1800L

(Karpaco, Skampi, Karkalec, Acuge)

Tartar Vici . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1500L

(Fileto Vici, Mustard Porcini, Kaperi, Kastravec Turshi, Qepe)

Antipastë e Ngrohtë

Karkalec Star . . . . . . . . . . . . . . . . .

1200L

(Karkalec, Krem mango me star Anis, Grana e Pana)

Antipastë Lubjana. . . . . . . . . . . . . . . . .

1800L

(Oktapod, Salmon, Fruta Deti, Peshk)

Oktapod me Salce Picante. . . . . . . . . . .

1200L

(Oktapod me pomodorini, Salce, Kaperi, Finok)

Pasta

Linguini Kunguj Karkalec . . . . . . . . . . . .

800L

(Karkalec, Kunguj, Pomodorini,Vaj, Hurdhra)

Pakeri me Peshk. . . . . . . . . . . . . . . . .

1000L

(Peshk Dite, Domate e Thate, Salce Domate, Pana, Lajthi)

Linguni Fruta Deti. . . . . . . . . . . . . .

800L

(Sepie, Kallmar, Karkalec, Midhje,Vaj, Hurdhra)

Rizoto

Rizoto Fruta Deti . . . . . . . . . . . . . . . . .

800L

(Sepje, Kallmar, Karkalec, Midhje, Vaj, Hurdhra)

Rizoto Krem Karkaleci. . . . . . . . . . . . . .

1000L

(Karkalec, Fistiqe, Krem Fresh)

Rizoto 4 Djathrat . . . . . . . . . . . . . . . .

700L

(Grana, Emental, Gorgonzola, Kackavall)

Mishrat

Fileto Vici . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1500L

(Krem karrote, Salce fiku)

Fileto Pule. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

800L

(Me patate dhe Salcë Kokteil)

Tomahawk. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5000L

(Asparag, Patate te Vogla)

Peshku

Levrek / Koce Zgare . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1200L

(Te shoqeruar me perime)

Karkalec Zgare. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1500L

(Krem limoni dhe krem fresh)

Mozaik Lubjana. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2000L

(Peshk me fistiqe, Krem qepe dhe Asparag)

Deti i Egër

Peshkatrice KG. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3500L

Kovac KG. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4500L

Koce e Eger KG. . . . . . . . . . . . . . . . . .

6000L

Ëmbëlsira

Tiramisu. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

400L

Sufle. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

500L

Cheescake. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

450L

Banofe. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

400L

Sallate Frutash. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

350L

Pijet