Dhomat Tona

Bëhuni si në shtëpi në hotelin tonë.

Çdo qëndrim do t'ju japë një arsye për
të buzëqeshur.

LUBJANA HOTEL

Dhomë Deluxe Dyshe me Ballkon

TV Kondicioner Ballkon
REZERVO TANI

Dhomë Luksoze Dyshe me Ballkon dhe Pamje nga Deti

TV Kondicioner Ballkon
REZERVO TANI

Suitë me Pamje nga Deti

TV Kondicioner Ballkon
REZERVO TANI

Dhomë Treshe me Pamje nga Deti

TV Kondicioner Ballkon
REZERVO TANI